Hair i Parken

Genudgivelsen af Hair-pladerne fra 1970-1971

I forbindelse med genudgivelsen af Hair-pladerne fra 1970-1971, mødtes en flok af de gamle fredag d. 10. oktober 2003 for første gang i 31 år til middag i Parken´s Panorama 2.

På alle Parkens lysskilte stod teksten "HAIR I PARKEN". Der blev serveret en kanon middag, afsluttet i ZZP Production’s lokaler i Parken med fortsat hygge og udtynding i det stedlige barskab.

Alt i alt en aften af de sjældne. Stor tak til salgschef Lars Mercebach og Parken´s dygtige og søde personale for at have passet så godt på os og for et meget flot arrangement!

På billederne ses:

Paddy Gythfeldt (sanger, organist og guitarist i Hair) har helliget sig sit firma, ZZP Production, hvis specialitet er topprofessionel håndtering af store arrangementer. I Parken - og hvor som helst.

Torben Bille (tekstforfatter og 5. medlem i Hair) har fortsat skriveriet, i dag nyhedsredaktør på dagbladet Information og gennem mange år dansk rockkritiks førstemand.

Peter Rud (Personal manager for Hair) studerede jura i Hair-tiden, i dag højesteretssagfører.

John Sørensen, (roadie i Hair) altid kun kaldt ”Ohm” - fordi han var radiomekaniker - fortsatte efter Hair´s opløsning som roadie, lyd- og lysmand for mange af de store engel-ske og amerikanske bands. Arbejder idag som lysmester og teatertekniker.

Allan Sørensen og Peter Valentin Rolnæs er bl.a meget andet stadig musikalsk sprællevende. Hvad vi siden har foretaget os, kan ses andetsteds på dette site.

Paddy Gythfeldt
Peter Valentin Rolnæs
Allan Sørensen
Torben Bille
Peter Rud
John "Ohm" Sørensen
. Dansk site . English site